Overzicht recente wetteksten

BS 04.09.01

 

13 AUGUSTUS 2001. - Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne



1) Sector van de brood- en banketbakkerij :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de broodbakkerij banketbakkerij chocoladeverwerking ijsbereiding";
- Versie : 4 februari 2000;
- Datum goedkeuring : 7 februari 2000;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : Nationale Belgische Federatie van de Broodbakkerij Banketbakkerij Chocoladebewerking IJsbereiding (B.B.C.I.), De Mettewielaan 83 (B.42), 1080 BRUXELLES.
 

2) HORECA-sector :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken voor de HORECA";
- Versie : december 2000;
- Datum goedkeuring : 10 januari 2000;
- Beroepsverenigingen waar de gids kan worden bekomen :
- FED. HORECA Vlaanderen, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL, e-mail : fed.vlaanderen@horeca.be
- FED. HORECA Brussel-Bruxelles, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL, e-mail : fed.brussel@horeca.be
- FED. HORECA Wallonie, Chaussée de Charleroi 83, 5000 NAMEN, e-mail : fed.wallonie@horeca.be
 

3) Sector van de verzorgingsinstellingen :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken bij de voedselvoorziening in grootkeukens en verzorgingsinstellingen";
- Versie : eerste versie : februari 2001;
- Datum goedkeuring : 26 februari 2001;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen :
VGRB, t.a.v. dhr. Dirk Lemaître, Eikenberglaan 23, 3020 Winksele, tel. en Fax : 016/489798, e-mail : VGRB@VGRB.be
 

4) Sector van de industriële maalderijen :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de Belgische Maalderijsector";
- Versie : eerste versie : 5 maart 2001;
- Datum goedkeuring : 22 maart 2001;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen :
Koninklijke Vereniging der Belgische Maalders, t.a.v. Dhr. S.E. Incalza, Kortenberglaan 172/3, 1000, Brussel, tel. : 02/7430800, Fax : 02/7430842, e-mail : kvbm.armb@village.uunet.be
 

5) Sector van de frituur :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygienische praktijken in de frituur";
- Versie : april 2001;
- Datum goedkeuring : 17 mei 2001;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : vzw NAVEFRI, t.a.v. dhr. L. Decraeye, Arabiestraat 22, 7612, Saint-Sauveur, tel. : 069/769055, Fax. : 069/767109.
 

6) Sector van de aardappelhandel :
- Titel van de gids : "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de aardappelhandel";
- Versie : 23 mei 2001;
- Datum goedkeuring : 30 mei 2001;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : BELGAPOM upr, Spastraat 8, 1000 Brussel, Tel. : 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be
 

7) Sectoren van de aardappelschilbedrijven en van de aardappelhandelverwerkendebedrijven :
- Titels van de gidsen :
- "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de aardappelschilbedrijven";
- "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de aardappelhandelverwerkende sector";
- Versie : mei 2001;
- Datum goedkeuring : 13 juni 2001;
- Beroepsvereniging waar de gidsen kan worden bekomen : BELGAPOM upr, Spastraat 8, 1000, Brussel, tel. : 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be
 

Deze lijst vervangt de eerder gepubliceerde lijst..